XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zachte Hydraterende Melk - B51

 

De Zachte Hydraterende Melk is een combinatie van plezier, doelmatigheid en respect voor de huid. De fijne, smeltende textuur wordt onmiddellijk verdeeld en hult het lichaam in een weldadige zachtheid. De biomimetische bestanddelen hydrateren de huid op efficiënte wijze.
De op ideale wijze beschermde huid is soepel en fluweelzacht.

RESULTATEN : 

 • Hydrateert onmiddellijk en voor lange tijd
 • Versterkt de barrièrefunctie van de huid
 • Verzacht en geeft onmiddellijk een aangenaam gevoel
 • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Zachte Hydraterende Melk is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

1 tot 2 keer per week aanbrengen op de schone, droge huid.
De Zachte Hydraterende Melk plakt niet en men kan zich dan ook direct na het aanbrengen aankleden.

Resultaten lieten zien

De Biomimetische formule werd op de gevoelige huid getest.

De Zachte Hydraterende Melkverbetert* werkelijk en merkbaar:

 • de duurzame hydratatie van de huid: 90%
  vochtgehalte 8 uur na het aanbrengen: + 40%
 • de bescherming van de huid de hele dag door: 90*%


De huid voelt zacht en aangenaam aan: 90*%


*Percentage vrijwilligers die een verbetering constateerden. Gebruikstest uitgevoerd onder 10 vrijwilligers door een onafhankelijk laboratorium.Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel ingrediënten.

Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU*, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CETYL PALMITATE, LAURYL LAURATE, SILICA, ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, FRAGRANCE (PARFUM), CARRAGEENAN, XANTHAN GUM, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHOSPHOLIPIDS, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, GLYCOLIPIDS, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS.
*isodermisch water / isodermic water

Onze Garanties
 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
 • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
 • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Zachte Hydraterende Melk- B51

Net als voor de hydraterende verzorgingsproducten voor het gezicht helpt de texturenschaal u om uit het assortiment biomimetische verzorgingsproducten voor het lichaam het verzorgingsproduct te kiezen dat het meest geschikt is voor uw huidtype. Deze schaal gaat van 1 tot en met 5. Hoe lager het cijfer van de textuur, hoe lichter en minder vet de crème is. Deze smeltende melk met cijfer 2 is uitermate geschikt voor de dagelijkse hydratering van de normale huid.

Printen