XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Reinigende melk met zachte ph - B03

 

De Reinigende Melk Met Zachte pH:

  • Reinigt en verwijdert op zachte wijze make-up van gezicht en ogen
  • Hydrateert en maakt zacht
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid (zonder zeep)
  • Garandeert een mooi huid- en oogtolerantie

Deze smeltende en lichte melk geeft een schone, zachte en aangenaam aanvoelende huid.
Formule getest onder oogheelkundige controle.

REINIGENDE MELK MET ZACHTE PH : Aanvullende producten

     
Voor wie?

De Biomimetische formule van de Reinigende Melk Met Zachte pH is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige.

Aanwijzingen voor gebruik

's Morgens en/of 's avonds met een watje aanbrengen op de ogen, het gezicht en de hals. Herhaal de handeling tot het watje volmaakt schoon blijft. Indien nodig, de resterende make-up verwijderen met de Fysiologische lotion en vervolgens een voor uw huidtype geschikt Biomimetisch verzorgingsproduct aanbrengen.

Samenstelling

Deze Biomimetische formule bevat uitsluitend ingrediënten die geselecteerd werden, omdat zij perfect aansluiten op de huid (ingrediënten identiek aan de van nature in de huid aanwezige, mimetische of nuttige ingrediënten). Geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten.

Ingrediënten: AQUA/WATER/EAU*, GLYCERIN, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, DICAPRYLYL CARBONATE, PROPANEDIOL, ALCOHOL, CETYL PALMITATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SILICA, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS (CORN) STARCH, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCINE, UNDECYLENOYL GLYCINE, XANTHAN GUM, CETEARYL GLUCOSIDE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM HYDROXIDE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHOSPHOLIPIDS, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, GLYCOLIPIDS, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS.
*isodermisch water / isodermic water

  • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
  • Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. Wij werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen.
  • We kiezen zorgvuldig elk van onze producenten en leveranciers. Deze worden door ons beschouwd als echte partners waar wij dagelijks contact mee hebben. Het is voor ons de beste manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
  • Wij garanderen, zonder enige concessie, de traceerbaarheid en herkomst van de bestanddelen in elk van onze samenstellingen.
  • Onze producten worden systematisch onderworpen aan strenge en regelmatige kwaliteitscontroles in Frankrijk. Zij zijn getest onder dermatologisch, pediatrisch en oftalmologisch toezicht.
  • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Reinigende Melk Met Zachte pH - B03

Een uitstekend product om in één gebaar alle huidtypes te reinigen en de make-up hiervan te verwijderen, ook de gevoelige. De melktextuur, die niet afgespoeld hoeft te worden, zorgt ook voor hydratering van de huid. Een extra pluspunt ten opzichte van de micellaire lotion voor degenen die niet altijd de tijd nemen om na het reinigen van het gezicht een hydraterende crème aan te brengen.

Printen