XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Ons productassortiment voor baby's

Binnenkort online...

De huid van uw baby is dun en daardoor overgevoelig.

Het evenwicht van de babyhuid is snel verstoord. Dat vraagt om cosmeticaproducten die speciaal ontwikkeld zijn om het kwetsbare evenwicht te behouden en de natuurlijke ontwikkeling de ruimte geven. De babyproducten van Etat Pur voldoen volledig aan de eisen die u voor de huidverzorging van uw kind stelt: hoogwaardig en veilig.

Het betreft het eerste biomimetische assortiment voor baby's: alle bestanddelen sluiten perfect aan op de huid (van nature aanwezig in de huid, mimetisch of nuttig), respecteren haar gevoeligheid en versterken iedere dag opnieuw haar natuurlijke weerstand.

De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid van zuigelingen, baby's en peuters en zijn zonder enkele risico vanaf de geboorte te gebruiken.

Hoe bieden wij een optimale bescherming voor de huid van uw baby?

1Hoge tolerantie 

Onze babyproducten zijn hypoallergeen en speciaal ontwikkeld om het risico op allergische reacties zo klein mogelijk te houden. De producten hebben onder medisch toezicht talrijke in vivo- en in vitro-tests ondergaan, om een maximale tolerantie te garanderen.

2Hoge eisen

De selectiecriteria voor onze ingrediënten zijn zeer streng. Alleen zo is een optimaal veiligheidsniveau voor de huid van uw baby te garanderen:

  • sluiten biologisch perfect aan op de babyhuid 
  • geen overbodige of potentieel schadelijke ingrediënten toegevoegd 
  • zuiverheid: onderzoek naar de eventuele aanwezigheid van residuen van formol, ftalaten, oplosmiddelen, pesticiden en zware metalen
  • volledige traceerbaarheid van de grondstoffen die voor de samenstelling van onze producten zijn gebruikt


Etat Pur biedt een compleet assortiment toilet-, bad- en verzorgingsproducten.

Deze producten zijn hier binnenkort verkrijgbaar. Graag nodigen we u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Daarmee bent u als eerste op de hoogte van onze nieuwste babyverzorgingsproducten.