XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Onze beloften

Transparante prijzen

De prioriteit ligt bij de essentie: de kwaliteit van de producten.
Ons doel is niet de goedkoopste marktpartij te zijn, maar de beste prestatie-prijsverhouding te bieden.

Het doel van Etat Pur is producten van uitstekende kwaliteit op volledig transparante wijze voor iedereen betaalbaar te maken.

De Biomimetische formules zijn duur als gevolg van de hoge eisen die aan de selectie, de kwaliteit en de zuiverheid van de ingrediënten worden gesteld.

Hoe kan men deze producten van uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs verkopen?
Door onnodige kosten te vermijden voor de consument.
Om te beginnen met een directe distributie via Internet, waarmee de opstapeling van marges bij iedere tussenstap vermeden wordt (die kunnen oplopen tot 50% van de verkoopprijs in het huidige wereldwijde distributiesysteem).
Verder moeten onnodige of luxe verpakkingen en grote reclamecampagnes vergeten worden...

ECONOMISCHE TRANSPARANTIE

Iedereen kan op onze site zien hoe onze verkoopprijzen berekend worden. Deze berekeningswijze wordt gevalideerd door de accountant van de firma en ieder jaar bijgesteld.

En wanneer onze verkoopcijfers stijgen en onze productiekosten sneller dalen dan verwacht, dan berekenen wij deze dalingen door in onze verkoopprijzen.

 

ELKAAR HELPEN EN DELEN

En omdat elkaar helpen en delen deel uitmaken van de basiswaarden van Etat Pur, wordt een bedrag van 50% van het dividend dat uitbetaald wordt aan de aandeelhouders, geschenkt aan acties en stichtingen die werken voor een duurzame ontwikkeling, de opwaardering van producenten van plantaardige werkstoffen, research op het gebied van gezondheid van de huid en de strijd tegen veroudering.