XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Onze productinnovatie

Ons A+B concept

Logo A+BDe oplossing voor iedere huid

De mogelijkheid om de pure Actieve stoffen en de  Biomimetische skincare producten los of in talrijke combinaties A+B te gebruiken, maakt een optimale, zeer persoonlijke oplossing voor de specifieke behoefte van ieder persoon mogelijk, aan de hand van:

- het type en de kleur van de huid
- de problemen
- de leeftijd
- de levensstijl
- de omgeving

om iedere huid haar leven lang te begeleiden en mooi en gezond te houden.

Het door Etat Pur aangeboden A+B systeem is uniek en stelt iedereen in staat om op eenvoudige wijze een persoonlijk antwoord te vinden volgens zijn/haar eigen criteria.

 

 

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK VAN ACTIEVE STOFFEN

De pur Actieve stoffen kunnen alleen of in combinatie met onze Biomimetische cosmeticaproducten gebruikt worden voor een persoonlijk, optimaal antwoord dat perfect aansluit aan de specifieke behoeften van iedere persoon.
De pure Actieve stof wordt in de eerste plaats rechtstreeks op de huid aangebracht, met behulp van een flacon met een druppelteller.

Vervolgens wordt het Biomimetische skincare product aangebracht voor de verzorging van het gezicht of het lichaam.

HET A+B CONCEPT

Voor daadwerkelijk persoonlijke oplossingen heeft Etat pur 2 productlijnen, de pure Actieve stoffen (A+) en de Biomimetische skincare producten (+B).

Die alleen of als aanvulling op elkaar (A+B). We have nothing to mix. U hoeft niets voor te bereiden of te mengen 


Uw vragen over onze producten