XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Glabridine - A71

Onregelmatige teint
 
  • Indicaties

    • De pure Actieve stof Glabridine wordt aanbevolen voor de overmatig gepigmenteerde zones en bruine vlekken. Ze wordt in het bijzonder aanbevolen om zwangerschapsvlekken te vervagen en de door een sterke blootstelling aan UV ontstane sporen te verminderen.

  • meer informatie

    • Glabridine heeft depigmenterende en oplichtende eigenschappen. Zij remt de productie af van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleuring van de huid.

GLABRIDINE : Aanvullende producten

   
Aanwijzingen voor gebruik


Voor het hele gezicht, het decolleté en de handen: 2 tot 4 druppels op de betreffende zone aanbrengen.ONDERHOUDSKUUR : 2 keer per dag gebruiken. Minimale gebruiksduur: 2 maanden.

INTENSIEVE KUUR waarbij meerdere pure Actieve stoffen met elkaar gecombineerd worden:
- Als de teint flets is en te weinig straalt: gedurende 3 weken de pure Actieve stof Glabridine 's morgens en de pure Actieve stof Citroenzuur - AHA 's avonds gebruiken. Indien nodig herhalen.

Na het aanbregen, niet blootstellen aan de zon. Bij blootstelling aan de zon een geschikt zonneproduct gebruiken.

Als ideale aanvulling is het aan te raden om na de pure Actieve stof een voor uw huidtype geschikt, en aan de dagelijkse behoeften van uw huid aangepast, Biomimetisch skincare product aan te brengen.
Suggestie voor de ochtend: Hydraterende lichte emulsie SPF 10 of Hydraterende smeltende crème SPF 10
Bij blootstelling aan de zon: een zonneproduct met een hogere beschermingsfactor aanbrengen (SPF 30 tot 50)

Effectiviteit bewezen

Erkende wetenschappelijke studies en publicaties tonen aan dat het getitreerde extract van Glabridine op diverse niveaus in de huid actief is:

1

 

Afremmen van de melanogenese
Glabridine heeft de mogelÿkheid de synthese van melanine af te remmen door het enzym tyrosinase af te remmen. Glabridine is een middel dat de tyrosinase uitstekend afremt en een zeer goed depigmenterend vermogen heeft.

2

 

Oplichtende eigenschappen
Diverse studies hebben de doelmatigheid aangetoond van Glabridine op de melasma met een lichte irritatie die na de behandeling verdwijnt.

Referenties en bewijzen van de doelmatigheid van Glabridine (klinische onderzoeken, bibliografieën en aanbevelingen van deskundigen)

Samenstelling
PURE ACTIEVE STOF: **Getitreerd extract van Glabridine [GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT]
De flacon bevat 2,5 mg pure Actieve stof.
Dit is hoeveelheid die nodig is voor een toepassing volgens de gebruiksadviezen, geeft de huid de door de wetenschappelijke onderzoeken aanbevolen efficiënte dosis.
 
  
GEPATENTEERD IN-SKIN® SYSTEEM : om te werken daar waar nodig is, wordt de pure Actieve stof Glabridine gecombineerd met een uniek verspreidingssysteem.
De perfect door de huid op te nemen actieve stof kan zo tot diep de cellen beïnvloeden, en vice versa
.

Ingrediënten COCOGLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC/SUCCINIC TRIGLYCERIDE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT**, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, FRAGRANCE (PARFUM).


Wetenschappelijke geschiedenis

Glabridine is het hoofdbestanddeel van het hydrofobe deel van het extract van zoethout.

De geschiedenis van zoethout is enkele eeuwen oud. Chinese leerboeken over traditionele kruiden en Egyptische manuscripten spreken hier al over. De traditionele Chinese geneeskunst raade het gebruik van de zoethoutwortel aan voor de behandeling van diverse problemen.

Zoethoutwortel bevat talrijke polyfenolen en Glabridine is daar het hoofdbestanddeel van. Zij heeft een antioxiderende, vrije radicalen vernietigende werking en remt melanogenese, de synthese van melanine, af.

Glabridine wordt in de cosmetica voor zijn oplichtende en depigmenterende eigenschappen gebruikt.

Oorsprong / Video

Deze pure Actieve stof komt uit een extract van de wortels van zoethout. ETAT PUR heeft een Chinese producent geselecteerd die volgens een verantwoorde en milieubewuste methode werkt.

Het gezochte actieve deel wordt geleidelijk aan uit de zoethoutwortels geëxtraheerd, waardoor een extract verkregen wordt dat meer dan 40% Glabridine bevat.

Video

De kwaliteit van dit ingrediënt wordt gecontroleerd door de firma DIPTA, het onderzoekscentrum en controlelaboratorium van de merken ETAT PUR, BIODERMA en ESTHEDERM, gevestigd in Aix-en-Provence.

Alle elementen betreffende de oorsprong en de kwaliteit van deze pure Actieve stof zijn in het bezit van ETAT PUR en ter inzage beschikbaar voor alle controle-instanties die ons een vertrouwelijke verwerking van de gegevens verzekeren.

Advies van de dermatoloog

Glabridine - Pure werkstof A71

Glabridine is een molecule waarvan de afremmende werking op de melanogenese (de productie van melanine, het bruine pigment van de huid) groot en bewezen is. Het betreft dan ook een depigmenterende werkstof met een groot potentieel.

Men moet echter niet vergeten dat overmatige pigmentering moeilijk door de dermatologie behandeld kan worden, met name wanneer het pigment zich diep in de huid bevindt. Men moet dan ook niet aarzelen diverse depigmenterende werkstoffen met elkaar te combineren die de verschillende aspecten van melanogenese aanpakken, voor een optimaal resultaat. Zo is een combinatie met de Pure werkstof Arbutine of kojizuur (binnenkort verkrijgbaar op de site van ETAT PUR) mogelijk. Als de resultaten niet toereikend zijn, moet u een dermatoloog raadplegen om te kijken of er andere oplossingen zijn (preparaten met hydroquinone, een peeling, pigmentaire laser of een flashlamp).

En tenslotte kan het niet vaak genoeg gezegd worden: als u last van vlekken of overmatige pigmentering heeft, is de zon uw ergste vijand; verban de zon dan ook en breng meerdere keren per dag een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor tegen UVB (SPF 50+) en UVA aan gedurende de maanden dat de zon veel schijnt (van april-mei tot oktober).

Printen