XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Ginseng - A64

Vale huid, vermoeide huid
Geef uw mening - 0 mening(en)
 
 • Indicaties

  • Verkwikkende boost voor een stralende teint en om tekenen van vermoeidheid te verminderen.

   Ginseng, dat zowel een stimulerende als ondersteunende werking heeft, beschermt de huid tegen de negatieve effecten van stress en vermoeidheid. De huid is hersteld, ze is weer veerkrachtig en vitaal. De teint is natuurlijk stralender.

 • meer informatie

   • Een meer veerkrachtige huid.
   • Een meer egale en stralende teint.
   • Tekenen van vermoeidheid zijn vervaagd.
Aantal :
Inhoud : 15 ml
€ 22,00
(146.7€ / 100 ml)

GINSENG : Aanvullende producten

 
Aanwijzingen voor gebruik
 • De flacon voor gebruik schudden. Voor 4 druppels van het product, drukt u op de onderkant van de flacon.
 • Rechtstreeks aanbrengen op de schone en droge huid van het hele gezicht, voordat u een andere crème aanbrengt. De oog- en lippencontour vermijden.
 • De handen wassen na het aanbrengen.
 • De textuur van deze Pure Actieve Stof trekt snel in. Vervolgens een Pure Verzorging aanbrengen die geschikt voor uw huidtype.


Wanneer?

 • Bij voorkeur in de ochtend.
 • Zeer geschikt als maandelijkse kuur.

GOED OM TE WETEN:

 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding zonder medisch advies.
 • Deze Pure Actieve Stof wordt met name aanbevolen bij een seizoensverandering, na een stressvolle week of een feestelijk weekend! Te gebruiken bij een grauwe teint en zichtbare tekenen van vermoeidheid. 
 • U kunt tegelijkertijd verschillende Pure Actieve Stoffen gebruiken maar wij raden u aan om ze niet met elkaar te mengen. U kunt ze beter één voor één, rechtstreeks op de huid aanbrengen. Wij adviseren om er niet meer dan 3 gelijktijdig te gebruiken; de doeltreffendheid van actieve stoffen neemt af naarmate de huid is verzadigd.
 • Binnen 3 maanden na opening gebruiken voor een maximale doeltreffendheid.
Effectiviteit bewezen

De doeltreffendheid van de Pure Actief Stof Ginseng na 14 dagen gebruik*:

 • Een meer egale en minder doffe teint: 75%
 • Een gladdere huid: 75%
 • Een meer stralende huid: 70%
 • Een meer veerkrachtige huid: 70%
 • Een herstelde huid: 65%

*Gebruikerstest uitgevoerd op 20 vrouwelijke vrijwilligers met een leeftijd van 30 tot 65 jaar met een vermoeide huid / grauwe teint, bij een normaal gebruik van het product, 2 keer per dag gedurende 2 weken. Tevredenheidspercentages van de zelfbeoordelingsvragenlijst.

De werking van het Ginseng extract:  

 1. Stimulerende en verstevigende werking
  Ginseng is bekend om het vermogen de aanmaak van fibroblasten (belangrijke cellen van de lederhuid) en de synthese van collageen en elastine (kerneiwitten van de dermale matrix), te stimuleren. De huid is steviger en veerkrachtiger.
 2. De huid is beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf en stress
  De antioxidant eigenschappen van het ginseng extract helpen de huid zich te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en de negatieve effecten van stress en vermoeidheid.
Samenstelling

Ingrédients : AQUA/WATER/EAU*, DICAPRYLYL CARBONATE, PROPANEDIOL, ALCOHOL, SILICA, C14-22 ALCOHOLS, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT**, CAPRYLOYL GLYCINE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SODIUM LACTATE, MANNITOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, COCO-GLUCOSIDE, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID.

** PANAX GINSENG WORTEL EXTRACT: Volledig extract van de Ginseng wortels. Het gehalte aan ginsenosides, de werkzame stoffen, is gewaarborgd.

Bestanddeel in de samenstelling: 2%
Concentratie van de Pure Actieve Stof Ginseng: 1400 mg/100 ml.

Deze Pure Actieve Stof wordt gecombineerd met het gepatenteerd verspreidingssysteem van Etat Pur, IN-SKIN®. Deze ultra-precisietechnologie zorgt ervoor dat de actieve stof exact werkt daar waar de huid het nodig heeft.

Wetenschappelijke geschiedenis

HET VERHAAL

Ginseng is een geneeskrachtige kruid afkomstig uit Noordoost-Azië. Het wordt in de traditionele Chinese geneeskunde veelvoudig gebruikt vanwege de vele therapeutische eigenschappen. Ginseng wordt vandaag de dag gebruikt in de farmaceutische en cosmetische industrie voor de heilzame eigenschappen: verkwikkend, stimulerend, verstevigend, beschermend en herstellend.

Al deze eigenschappen van de Ginseng zijn te danken aan de wortels die bijzonder rijk zijn aan ginsenosides, de werkzame stoffen.

OORSPRONG: plantaardig

 • Deze Pure Actieve Stof is een extract van de Ginseng die in Mantsjoerije, het noordoosten van China, gekweekt wordt.
 • Na het oogsten, vindt de extractie van de actieve bestanddelen van de Ginseng wortels plaats. Het is een zorgvuldig uitgevoerde procedure die zorgt voor een behoud van de werkzame stoffen. De vloeibare vorm van het extract wordt dmv verdamping omgezet tot een geconcentreerde poeder. Dit is het uiteindelijk 100% natuurlijk extract dat door ETAT PUR gekozen is.
 • Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma, Institut Esthederm en ETAT PUR producten (Groupe Naos / Laboratoires DIPTA).
 • Onze producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest, volgens de geldende EG-richtlijnen met betrekking tot cosmetica.

Advies van de dermatoloog

Vermoeidheid, een druk leven, korte nachten, herstellen van een ziekte of simpelweg het ouder worden, kunnen leiden tot verlies van de stralende teint en vitale huid. Ginseng dat in de traditionele Chinese geneeskunde sinds eeuwen bekend is als een remedie voor vele ziekten, heeft onlangs de positieve effecten op de uitstraling van de huid aangetoond. Ginseng stimuleert, bij een uitwendige toediening, de celstofwisseling en heeft een geleidelijke werking op de huid en de teint. Het moet niet vergeleken worden met een zelfbruinend product dat de huid onmiddellijk voorziet van een goudbruine teint.

Je mening over : GINSENG

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.be
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen

In-Skin

 

Logo In-Skin

Aangezien een werkstof niet alleen puur moet zijn om daar te werken waar de huid dat nodig heeft, heeft ETAT PUR een speciale formule ontwikkeld die het indringen van iedere Pure werkstof bevordert.
Iedere formule werd bestudeerd om op dynamische wijze de Pure werkstof naar de juiste plek te brengen voor een optimale doeltreffendheid.
Dat is het gepatenteerde IN-SKIN ® systeem.


Een van de belangrijkste functies van de huid is haar barrièrefunctie.

Deze wordt in twee richtingen uitgeoefend:

 • zij voorkomt het verlies van vocht, elektrolyten en andere bestanddelen van het menselijke lichaam
 • en verhindert het binnendringen van moleculen uit de omgeving

Deze barrièrefunctie is echter niet overal op het huidoppervlak gelijk (haar- en huidsmeerkanalen, zone rond het oog, afhankelijk van de diverse lichaamsdelen...) en deze relatieve doorlatendheid maakt het in de huid opnemen van werkstoffen mogelijk.
De aard van de meeste werkstoffen maakt hun opname via topische wijze mogelijk.
Om hun opname mogelijk te maken, is het van belang deze te combineren met een "vervoermiddel" dat hen naar de plaats van bestemming brengt.
Dat is de belangrijkste functie van het gepatenteerde IN-SKIN systeem.