XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Ellaginezuur - A62

Gevoelige huid bij rokers
Geef uw mening - 0 mening(en)
 
 • Indicaties

  • De pure Actieve stof Ellaginezuur wordt aanbevolen voor de verzwakte en doffe huid van de roker.
   De rokershuid is dunner en wordt permanent aangevallen door de sigarettenrook gegenereerde vrije radicalen, waardoor deze vroegtijdig veroudert.
   De teint is vaak dof en soms een beetje "gelig".

 • meer informatie

  • Ellaginezuur is een krachtige antioxidant die zeer efficiënt is voor het bestrijden van de schadelijke effecten van sigarettenrook op de huid. De huidmatrix wordt beschermd en versterkt, voor een minder dunne, minder gerimpelde, helderdere huid en een frissere teint.

Aantal :
Inhoud : 15 ml
€ 22,50
(150.0€ / 100 ml)

ELLAGINEZUUR : Aanvullende producten

 
Aanwijzingen voor gebruik


4 druppels voor het hele, van tevoren gereinigde en afgedroogde gezicht.

 

De kleur van dit product is lichtgeel en straalt de natuurlijke teint van Ellaginezuur uit, gecombineerd met het IN-SKIN® systeem in de efficiënte dosis. Eenmaal aangebracht op de huid trekt het product onmiddellijk in, zonder enig gekleurd spoor achter te laten.

 ONDERHOUDSKUUR: 's morgens gebruiken. Om effectief te zijn, moet deze molecule minstens 7 dagen lang toegepast worden. Een optimaal resultaat wordt verkregen na 3 weken dagelijks gebruik.

INTENSIEVE KUUR waarbij meerdere pure Actieve stoffen met elkaar gecombineerd worden:
- Voor rimpels en stevigheidverlies: gedurende 1 maand de pure Actieve stof Ellaginezuur 's morgens en de pure Actieve stof Hyaluronzuur 's avonds gebruiken.
- Voor een stralende teint: gedurende 1 week de pure Actieve stof Ellaginezuur 's morgens en de pure Actieve stof Citroenzuur - AHA 's avonds gebruiken.

Als ideale aanvulling is het aan te raden om na de pure Actieve stof een voor uw huidtype geschikt, en aan de dagelijkse behoeften van uw huid aangepast, Biomimetisch skincare product aan te brengen.
Suggestie voor de ochtend: Verzorging voor een stralende teint
Suggestie voor
de avond: Ultra-hydraterende verzorging of Verdichtende regenererende verzorging (als de huid al rimpels heeft)

Effectiviteit bewezen

Erkende wetenschappelijke studies en publicaties tonen aan dat Ellaginezuur op diverse niveaus in de huid actief is:

1

 

Bescherming van de huidcellen en -weefsels tegen vrije radicalen
De door sigarettenrook gegenereerde vrije radicalen vernietigen de essentiële bestanddelen van de huid (DNA, collageen en andere proteïnen) en leiden tot een versnelde veroudering.
Met zijn antioxiderende eigenschappen neutraliseert Ellaginezuur de vrije radicalen en beperkt het de huidveroudering

2

 

Beschermende werking van collageen 
Collageen, een zeer belangrijke structurele proteïne, geeft de huid haar veerkracht. Bij rokers wordt er een grote hoeveelheid enzymen (metalloproteïnasen) geproduceerd die het collageen vernietigen met als gevolg een dunnere huid die sneller rimpels krijgt.
Ellaginezuur beperkt hun werking en behoudt zo de structuur van de huid.

3

 

Minder verstoorde pigmentering
Roken leidt tot een doffe, vaak enigszins gele teint. Een onder 16 personen gedurende 14 dagen gehouden studie toont het oplichtende vermogen van Ellaginezuur. De huid is helderder en stralender.

Referenties en bewijzen van de doelmatigheid van Ellaginezuur (klinische onderzoeken, bibliografieën en aanbevelingen van deskundigen)

Samenstelling
PURE ACTIEVE STOF : **Ellaginezuur, pure molecule (zuiverheidgraad > 98%) [ELLAGINEZUUR]
De flacon bevat 70 mg pure Actieve stof.
Dit is hoeveelheid die nodig is voor een toepassing volgens de gebruiksadviezen, geeft de huid de door de wetenschappelijke onderzoeken aanbevolen efficiënte dosis.
Beproefde doelmatigheid

GEPATENTEERD IN-SKIN® SYSTEEM : om te werken daar waar nodig is, wordt de pure Actieve stof Ellaginezuur gecombineerd met een uniek verspreidingssysteem.
De perfect door de huid op te nemen actieve stof kan zo tot diep de cellen beïnvloeden, en vice versa.
 

IngrediëntenAQUA/WATER/EAU*, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, DISODIUM PHOSPHATE, UREA, C14-22 ALCOHOLS, CAPRYLOYL GLYCINE, ELLAGIC ACID**, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM LACTATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SALIX NIGRA (WILLOW) BARK EXTRACT, COCO-GLUCOSIDE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), POTASSIUM SORBATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT*, CARNOSINE*, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE*, TOCOPHEROL.
*isodermische water / isodermic water.
Wetenschappelijke geschiedenis

Ellaginezuur is een polyfenol dat men van nature aantreft in granaatappels, frambozen, aardbeien, veenbessen en walnoten.

Deze molecule wordt gebruikt voor zijn krachtige ontgiftende werking.

Onderzoekers in dermatologie zijn egenwoordig zeer geïnteresseerd in de antioxiderende, beschermende werking en specifieke invloed op de pigmentering van de huid. Sinds 2006 tonen studies de werkingsmechanismen van Ellaginezuur aan en zijn vermogen de zichtbare tekenen van de rokershuid te verminderen.

Oorsprong / Video

Ellaginezuur is een molecule die van nature aanwezig is in granaatappels, frambozen en walnoten.

Om een molecule van uitstekende kwaliteit met een hoge zuiverheidsgraad te verkrijgen, heeft ETAT PUR een methode uit de Biosynthese geselecteerd.

Het zo verkregen Ellaginezuur is voor meer dan 98% puur.

Video

De kwaliteit van dit ingrediënt wordt gecontroleerd door de firma DIPTA, het onderzoekscentrum en controlelaboratorium van de merken ETAT PUR, BIODERMA en ESTHEDERM, gevestigd in Aix-en-Provence.

Alle elementen betreffende de oorsprong en de kwaliteit van deze pure Actieve stof zijn in het bezit van ETAT PUR en ter inzage beschikbaar voor alle controle-instanties die ons een vertrouwelijke verwerking van de gegevens verzekeren.

Advies van de dermatoloog

Ellaginezuur - Pure werkstof A62

Ellaginezuur heeft een weldadige werking op de collageen- en elastinevezels van de lederhuid, waarmee het de rimpels daadwerkelijk kan aanpakken. Het is verder een krachtig antioxiderend middel dat de voor vroegtijdige huidveroudering verantwoordelijke oxidatieve stress bestrijdt. Het is dus een « anti-ageing » molecule die interessant is voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de rokershuid die gekenmerkt wordt door een versnelde veroudering en blootgesteld wordt aan verhoogde oxidatieve stress. Indien mogelijk, blijft stoppen met roken echter de beste oplossing!

Je mening over : ELLAGINEZUUR

U kunt een advies van het product door het onderstaande formulier in te vullen. Alle velden die zijn gemarkeerd met een ( * ) zijn verplicht. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd. Voor eventuele vragen, stuur een email aan: contact@etatpur.be
Selecteer de ster die overeenkomt met uw opmerking.

Hoe waardeert u dit product? : *


Log in om verder te gaan
Printen

In-Skin

 

Logo In-Skin

Aangezien een werkstof niet alleen puur moet zijn om daar te werken waar de huid dat nodig heeft, heeft ETAT PUR een speciale formule ontwikkeld die het indringen van iedere Pure werkstof bevordert.
Iedere formule werd bestudeerd om op dynamische wijze de Pure werkstof naar de juiste plek te brengen voor een optimale doeltreffendheid.
Dat is het gepatenteerde IN-SKIN ® systeem.


Een van de belangrijkste functies van de huid is haar barrièrefunctie.

Deze wordt in twee richtingen uitgeoefend:

 • zij voorkomt het verlies van vocht, elektrolyten en andere bestanddelen van het menselijke lichaam
 • en verhindert het binnendringen van moleculen uit de omgeving

Deze barrièrefunctie is echter niet overal op het huidoppervlak gelijk (haar- en huidsmeerkanalen, zone rond het oog, afhankelijk van de diverse lichaamsdelen...) en deze relatieve doorlatendheid maakt het in de huid opnemen van werkstoffen mogelijk.
De aard van de meeste werkstoffen maakt hun opname via topische wijze mogelijk.
Om hun opname mogelijk te maken, is het van belang deze te combineren met een "vervoermiddel" dat hen naar de plaats van bestemming brengt.
Dat is de belangrijkste functie van het gepatenteerde IN-SKIN systeem.