XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Titelbalk

Wie zijn wij?

Onze geschiedenis

Het merk ETAT PUR wordt nu gelanceerd met een compleet andere aanpak door:

het productconcept
de distributiewijze
de kwaliteit-prijsverhouding
de relatie met de consumenten
de manier van verkopen

U kunt al deze elementen tot in de details ontdekken in de diverse rubrieken van onze site.

Het bedrijf ETAT PUR en haar producten zijn het resultaat van de visie van Jean-Noël THOREL, apotheker en bioloog, oprichter van de bioecology van de huid en ontwerper van de biologische technieken die ontwikkeld werden door de merken BIODERMA en INSTITUT ESTHEDERM.
 
Als uitvinder van een nieuwe manier om cosmetica te ontwerpen, kreeg Jean-Noël THOREL enkele jaren geleden een werelwijd patent om deze belangrijke innovatie te beschermen. Deze innovatie gaat verder dan de natuurlijke of organische cosmetica en respecteert zo het natuurlijke evenwicht van de huid.

Tien jaar werk in het laboratorium was noodzakelijk om een complete lijn van Biomimetische Cosmetica (+B) uit te werken met een ruime keuze aan texturen :

  • de criteria van dit patent dat het absolute respect van het natuurlijke biologische evenwicht van de huid garandeert,
  • de eisen op het gebied van sensitiviteit, comfort en doelmatigheid voor de gebruikers van hoogwaardige cosmeticaproducten,
  • alle huidtypes, ongeacht hun levensstijl en hun omgeving.

 

Trouwens, mannen en vrouwen zoeken al jarenlang in de producten die zij gebruiken naar het juiste middel om:

  • diepliggende storingen te corrigeren: ontstekingen, onaangenaam gevoel, overmatige talgafscheiding, roodheid...
  • aan precieze behoeften te voldoen: afslanken, bruin worden, de huid lichter maken, huidveroudering vertragen of zelfs jonger maken...


Hieruit ontstond het tweede idee:

Iedereen de mogelijkheid bieden voor iedere behoefte, ieder specifiek probleem op autonome wijze een oplossing te vinden, met een productlijn met pure Actieve stoffen, met de beste doses, de beste "vervoerswijze", zodat deze kunnen werken:

waar dat nodig is,
wanneer dat nodig is.

Deze overdenking leidde tot de creatie van onze tweede lijn van exclusieve producten, de pure Actieve stoffen . Wij kozen 50 Actieve Stoffen uit, wetenschappelijk erkend in de wereld als de beste voor hun efficiëntie en hun veiligheid.

De komst van het online winkelen maakte dit mogelijk.