XSluiten

Door verder op onze site te browsen, aanvaardt u het gebruik van cookies waarmee wij diensten en aanbiedingen kunnen voorstellen waarvoor u belangstelling toont.

Meer weten en de cookies instellen

Zonnespray gezicht en lichaam SPF 50+ - B85

 
 • Technologie

  • De Zonnespray gezicht en lichaam SPF 50+ is vloeibaar en spraybaar en beschermt tegen zonnebrand en voortijdige veroudering. De minimalistische en hypoallergene samenstelling zonder chemische filters is geschikt voor het hele gezin.

   SPF 50+ / UVA 26: ideaal voor de zeer gevoelige huid die geen zonlicht verdraagt, zeer moeilijk bruint of bij blootstelling aan zeer fel zonlicht.

 • Onze Garanties

  • De eenvoudige, pure en doeltreffende Zonnespray gezicht en lichaam SPF 50+ biedt:

   • - Optimale bescherming: dankzij het breedspectrum UVA-UVB minerale filtersysteem.
   • - Directe bescherming: u hoeft niet te wachten voordat u de zon in gaat.
   • - Absolute tolerantie, wordt goed verdragen door elke huid, zelfs de gevoelige huid of de huid die allergisch is voor chemische filters.
   • - Optimaal comfort: deze formule is waterbestendig, prikt niet in de ogen en droogt de huid niet uit.
   • - Een mooie huid zonder onregelmatigheden na blootstelling dankzij de niet-comedogene samenstelling.

   De formule bevat GEEN ORGANISCHE CHEMISCHE FILTERS, conserveringsmiddelen, parabenen, alcohol, siliconen, minerale oliën, ingrediënten die de huid gevoelig kunnen maken voor zonlicht enz.

Dit product wordt niet meer verkocht

ZONNESPRAY GEZICHT EN LICHAAM SPF 50+ : Aanvullende producten

     
Voor wie?

De Zonnespray gezicht en lichaam SPF 50+ wordt specifiek aanbevolen:

 • voor de zeer lichte, melkwitte, rossige huid of de huid met pigmentvlekken
 • voor de extreem gevoelige huid of de huid die geen zon verdraagt en heel moeilijk bruint
 • bij felle zon: tropen, 's zomers op een boot, 's winters bij sneeuw in de bergen, 's zomers bij directe blootstelling tussen 11.00 en 14.00 uur
 • om littekens en tatoeages te beschermen
 • in geval van fotosensibilisatie door medicijnen (gebruik van bepaalde ontstekingsremmers, antibiotica, antihistamines...)

De Zonnespray gezicht en lichaam SPF 50+ is geschikt voor volwassenen en kinderen.
De zonnespray is ideaal voor alle huidtypen, zelfs de huid die gevoelig is of allergisch voor chemische filters.

Hoe kies ik de juiste zonnespray?
Kies uw zonnespray op basis van de zonnekracht, uw huidtype en de gevoeligheid van uw huid voor de zon:

Aanwijzingen voor gebruik

Gelijkmatig aanbrengen op gezicht en lichaam voor elke blootstelling aan de zon. Breng het product voor een optimale bescherming regelmatig opnieuw aan, met name na het zwemmen en na lichamelijke inspanning.

Hoewel de zon nodig is om te kunnen leven, kan overmatige blootstelling gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Ga niet in de directe zon tussen 12.00 en 16.00 uur. Stel baby’s en jonge kinderen niet bloot aan direct zonlicht. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 maanden. Niet direct op het gezicht verstuiven.

ONEINDIG COMBINEERBARE ZONNEVERZORGING MET PURE ACTIEVE STOFFEN

Bepaalde pure Actieve stoffen worden specifiek aanbevolen voor problemen die te maken hebben met blootstelling aan de zon:

 • Huid die geen zon kan verdragen en overgevoelig is voor licht: pure Actieve stof Ectoïne
 • Huid die moeilijk bruint: pure Actieve stof Peptide-6 Pro-melanine
 • Pigmentvlekken: pure Actieve stof Arbutine
 • Roodheid en overgevoeligheid: pure Actieve stof Enoxolone
 • Glimmen en onzuiverheden: pure Actieve stof Zink Gluconaat
Verbeterde beveiliging
1.    Een uitsluitend mineraal filtersysteem, neutraal voor de huid

De zonnesprays zijn speciaal ontworpen voor gebruik door de hele familie en beschermen de huid op veilige wijze tegen zonnebrand en vroegtijdige veroudering:

 • Biomimetische formules met een beperkt aantal veilige en pure bestanddelen die volkomen veilig zijn voor de huid.
 • Optimale tolerantie: hypoallergene formules zonder conserveringsmiddelen, geschikt voor kinderen ouder dan 12 maanden.
 • Getest onder dermatologisch toezicht: Tolerantieonderzoeken uitgevoerd onder 100 personen met een gevoelige huid en testen onder werkelijke gebruiksomstandigheden gedurende 14 dagen op 20 personen.

2.    Breedspectrum UVA-UVB bescherming en preventie van veroudering door zonlicht

De combinatie van ZnO en TiO2 garandeert uitstekende bescherming tegen UVA- en UVB-straling (hoger dan vereist volgens de Europese regelgeving).

ZnO (zinkoxide) is een mineraal filter dat voornamelijk UVA-straling absorbeert en de huid beschermt tegen veroudering door zonlicht en celschade.
TiO2 (titaniumdioxide) is een mineraal filter dat voornamelijk UVB-straling absorbeert en de huid beschermt tegen zonnebrand.

Meer over minerale filters:

Om de meest doeltreffende bescherming te bieden en het biologisch evenwicht van de huid te bewaren, hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend minerale filters te gebruiken (titaniumdioxide en zinkoxide) en geen nanodeeltjes te gebruiken.

 • Totale neutraliteit: minerale filters reageren niet met de huid maar blijven op het huidoppervlak liggen.
 • Directe bescherming: u hoeft niet te wachten voordat u de zon in gaat; minerale filters werken direct.
 • Fotostabiliteit: minerale filters geven langdurige bescherming.
 • Zonder nanodeeltjes: het product dringt niet in de huid door om maximale veiligheid te garanderen.
 • Hoge tolerantie: geschikt voor de meest gevoelige huid, zelfs de huid die allergisch is voor organische chemische filters.
 • Totale doeltreffendheid: de combinatie ZnO en TiO2 in de pure zonnecosmetica garandeert uitstekende bescherming tegen UVA- en UVB-straling (hoger dan de eisen volgens de Europese regelgeving).
 • Milieuverantwoorde formule: lagere impact op het milieu en het ecosysteem van de zee.
Resultaten lieten zien
1.   De Zonnespray SPF 50+ de huid ontziet en beschermt en tegelijkertijd zorgt voor een geleidelijke bruining.
2.   De textuur is onder werkelijke gebruiksomstandigheden beoordeeld:

De Zonnespray SPF 50+:

 • maakt de huid zacht: 86%*
 • houdt de huid soepel: 82%*
 • droogt de huid niet uit: 91%*
 • prikt niet in de ogen: 95%*

*Gebruiksonderzoek onder 20 vrijwilligers gedurende 14 dagen.

3.   De beschermende werking van de Zonnespray SPF 50+ na het zwemmen is gecontroleerd met een waterproof test. Deze test heeft de bestendigheid van de formule aangetoond na twee achtereenvolgende verblijven in het water van 20 minuten (WR 40 min.).

Samenstelling

Deze Biomimetische zonneformule bevat uitsluitend pure en veilige producten die zijn geselecteerd omdat ze zeer goed worden verdragen door de huid (de ingrediënten zijn identiek aan van nature in de huid aanwezige stoffen, mimetisch, neutraal en nuttig).

Formule voor meer dan 99% Biomimetisch.

De formule bevat GEEN ORGANISCHE CHEMISCHE FILTERS, conserveringsmiddelen, parabenen, alcohol, siliconen, minerale oliën, ingrediënten die de huid gevoelig kunnen maken voor zonlicht enz.

INGREDIËNTEN: ZINC OXIDE*, DICAPRYLYL CARBONATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, TITANIUM DIOXIDE*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, DICAPRYLYL ETHER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID*, STEARIC ACID*, ALUMINA, FRAGRANCE (PARFUM), TOCOPHEROL.

* gestabiliseerde minerale filters

Advies van de dermatoloog

  De ETAT PUR zonnespray is samengesteld met minerale zonnefilters (zinkoxide en titaandioxide), het garandeert een doeltreffende en onmiddellijke bescherming van de huid tegen UV-stralen van de zon. De spray met beschermingsfactor SPF 50 biedt bovendien UVA 16 bescherming. Het breed spectrum zonnefilter beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UVA-stralen die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor huidveroudering. De beschermingsfactor SPF 50+ / UVA 26 is geschikt voor de zeer gevoelige huid of huid die neiging heeft tot zonneallergie, die moeilijk bruint of bij blootstelling aan een zeer felle zon. Deze beschermingsfactor kan gebruikt worden door de hele familie.Het gebruik ervan moet uiteraard gecombineerd worden met de welbekende voorzorgsmaatregelen bij blootstelling aan zonlicht. Wij raden u dan ook aan om directe blootstelling aan zon tussen 12 uur en 16 uur 's middags, te vermijden. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan zonlicht kan vroegtijdige huidveroudering en huidkanker veroorzaken.

Printen